perjantai 24. huhtikuuta 2015

vappu tulee

Heissuli veissuli!

Enpä ole aikoihin käynytkään täällä kirjoittelemassa..mikä lie syynä - laiskuus vai kiire - ei voi tietää..

Vappu on tulossa, teinpä tuossa simat tulemaan - viimeksi tehnyt vissiin simaa joko 2009 tai 2010. En muista, mutta tämä on toinen kerta. Tein simat tupperwaren muovipulloihin - uskoisin että eivät räjähdä. Saa nähä ovatko valmiina ensi viikon lopulla Vappuna =)

Ohje -> Vappu SIma


Mun painon pudotus projektikin on ihan penkin alla - ei oo oikein ottanut onnistuakseen inspiraatio. Aluksi paino laskikin, sitten sairastuttiin ja siitepölyt - niin en oo saanut motivaatioista kiinni. Kyllä mä ajatellin että mä menisin ensi viikolla taas salille - sekin kun on jäänyt.

Tällä hetkellä leivon ystäväni pojan 5 vuotis synttäreille - ne ovat huomenna. Kakut ovat jo täytettyinä kaapissa kostumassa - enää puuttuu paloautokakun kasaus ja koristelu sekä kahden voileipäkakun koristelut =) toisesta voikkarista (kala) ajattelin tehdä nuotion/tulipalon...katsoo kuin onnistun :D

Voin laittaa kuvia kun saan tehtyä, millaisia niistä tuli. Samalla voisin - jos vaan saan innostuksen, kertoa mitä tein ja kenen/keiden ohjeilla.

Sitten harrastukseni Geokätköily - olen ratkonut myssejä, mutta kätköjä en ole päässyt nyt etsimään, ehkä mä saan vielä jonkun vkonlopun niin että pääsen kätköilemään - jos vaikka sais kissa mummille ja kissa papalle pojat hoitoon ja menis pajulahteen kätköilee - kuulostaa kyllä niin suunnitelmalta.
Hollolassakin olisi joku lenkki missä olisi muistaakseni 7-9 kätköä =)

Oikein ihanaa ja toivottavasti lämpenevää kevättä kaikille - kyllä se kesä sieltä tulee <3














Halauksin, NALLE