sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Joulukortteja

Heissan!

Tulipahan tässä pikkusiskoni Pupun kanssa askarreltua joulukortteja, viime vuonna asia jäi väliin, mutta tänä vuonna nyt päätettiin että hitto, nyt tehdään, kun se on kivaa ja näkee siskoakin välillä.
Ensin pyöriteltiin käsiä ja sormia että mistähän sitä aloittais ja oltiinkin sitten jo ihan työn touhussa. Kortteja luonnistui monen moisia.

Tässä olemme työn touhussa ja pöytäkin alkaa olemaan jo täynnä kaiken laista askartelu kampetta, loppujen lopuksi tämä oli vielä sotkusempi, mutta siitä ei ole kuvia.Tässä tulee vielä korteista kuvaa joita teimme ja muutamasta minun mielestäni parhaimmista vielä lähi kuvaa.
Päätimme että vielä yritämme ennen viimeistä lähetyspäivää kotimaahan, joka on 13.12.2013, niin nähdä uudelleen ja tehdä lisää näitä joulukortteja, kun meillä noita askartelu vermeitäkin vielä jäi.

TÄSSÄ KAIKKI KORTTIMME.

MIELESTÄNI PUPUN PARHAIMMAT KORTIT.

MIELESTÄNI OMAT PARHAIMMAT KORTIT.
Laitan vielä kuvaa ihanista pöllö korteista joita tein kun siskoni oli jo lähtenyt, niillekin saajat minulla onkin jo valmiina. Voi kun alkaa olemaan jo itsellä ihan joulu fiilis, varsinkin kun joulukortteja tehdessä soitimme joululauluja. Kun vielä laskisi kuin monta korttia tarvitsee tehdä, tai kuin monta korttia pitäisi ostaa.
OIKEIN IHANAA TALVEN ODOTUSTA !!!

Halauksin, NALLE

2 kommenttia:

  1. Hei! (ja anteeksi, sähläsin tuon ensimmäisen viestin kanssa). Voit käyttää kysymääsi barbin kuvaa, mutta mainitse lähde, jos mahdollista. :)

    VastaaPoista