perjantai 19. syyskuuta 2014

Keuhkoputkentulehdus ja jouluystävän saanti

Huomenna tulee viikko että olen ollut kipeänä..ensin ajattelin sunnuntaina JES se meni ohi jo, kun PE oli ensin nielukipee, sitten LA ääni oli viskibasssolla :D ja sunnuntiana parempi..
nooh, olin ma ja ti töissä kun eihän mulla kuume noussu, vaikkakin olo oli aika pöhnänen.
KE sit nousikin kuume, eikun terkkariin hakee saikkua..kolme päivää lykkäs eli loppu viikko lepoa...
no TO mä sitten nukuin lähes koko päivän ja yskä tuli, kärsin yskimisen kanssa rintakivusta ja pistosta....ihan ok jaksoin..nyt perjantaina oli pakko mennä uudelleen päivystykseen kun pistäminen ei ota talttuakseen...pari tuntia siellä menikin...cerppi oli noussut rielusti keskiviikosta ja jonkin verran noi keuhkotkin rohisi...keuhkoputkentulehduksen se mulle sitten lykkäs...antibiootti kuuri 3x pv - 7pvn kuuri....hienoa..ja ventolinea yskään...Piristävintä tässä on se että
Salainen Jouluystävät 2014 on jaettu ja sain omani. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..
Kolmas vuos kun osallistun kyseiseen rinkiin ja eri ystävä jälleen. Tämän henkilön blogia olen kyllä lukenut aiemmin ja seurannut häntä, mutta en paljasta sen enempää, sillä se tapahtuu vasta viimeisessä postauksessa, kun sen aika on. Varmaan tulen tällä kertaa kun paketin lähettänyt siis viimeisen paketin niin postaamaan hänen jutut tänne blogiini =)

Nyt vain kun tauti antaa vähän tilaa niin pääsen hankkimaan lahjuksia <3


Oikein ihanaa joulun odotusta <3

NALLE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti