tiistai 8. marraskuuta 2016

Peikkopojan kaverisynttäreitä suunnittelemassa

Heipä hei!

Ajattelin tulla kirjoittelemaan kun olemme Peikkopoikain kanssa suunnitelleet hänen 6-vuotissynttäreitään.

Aiheenahan on, tottahan toki, POKEMON - mikäs muukaan :)

Kutsukortitkin teimme yhdessä suunnitellen, miksikäs muuten kuin Pokemon palloiksi. Peikkopoika väritti ne sitten oman mielensä mukaan, äiti kirjoitti taakse tekstin ja Poikain kirjoitti oman nimensa taakse.




Olemme suunnitelleet että teemme muffineita ja pipareita. Peikkopoika saa itse sekoittaa taikina ja painella piparit ja täyttää muffinivuoat.
Kuorrutuksen saa kuulema tämä äiti kunnian tehdä. Muffinit punaisiksi pokemonpalloiksi ja piparit sinisiksi pokemon palloiksi - siinä on tällä äidillä miettimistä kuinka ja miten (toki pastavärejä käyttäen). Kuulema tällä kertaa ei tehdä kakkua - koska sitä ei kukaan syö. Teemme sitten kakun sukulais-kummisynttäreille..mikäs muukaan kuin pokemon pallo kakku.

Peikkopoika halusi kutsua synttäreilleen 3 tyttöä ja 3 poikaa - mutta niitä nyt kutsuttiin 3 tyttöä ja 4 poikaa.

Nyt mietin että pitäisinkö kutsut kerhohuoneella - vaikkakin mietin sitä että kun se ei oo kovin iso tila - se kerhohuone.että saanko sinne Pokemon jahdin tehtyä. Tätä täytyy miettiä, kuinka sen edes toteutan - sen näkee sitten - tai ajattelin käyttää kirjaston ideaa tässä. (jos vain ehdin 2 viikkossa järjestellä).

Tulostaa erilaisten pokemonien kuvia. "piilotan" kuvia eripuolille pintoja/huoneita. Ja kirjoitan arvoituksia ja jokainen voi etsiä pokemonin. Näin saisi kutsussa olevan idean täytäntöön. Mietin jos keksisin 6 pokemonia (koska 6vuotta täyttää) - ja niille arvoitukset. Pitää ruveta tutkimaan pokemoneja..

Ideoita on jo...syöppö pokemoni (kuhan muistan mikä se on). Sitten esim haiseva pokemoni. Pitääkin kysellä pokemon faneilta apua =).

Oikein ihanaa syksyä - kaverisynttäeirtä juhlimme tosiaan parin viikon päästä.

Lumisin terveisin, Nalle ja Peikkopoika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti