perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukuun viides

Tulipahan hommattua itsellekin joulukalenteri..suklaajoulukalenteri, vaikkä päätin että tänä vuonna en itselleni sellaista hanki lainkaan - minkäänlaista kalenteria. Samalla ostin siis miehellekin joulukalenterin. Se että kumpi on kumman - päätelkää itse.Tässä on jäänyt kirjoittelu hiukan vähälle tuon uuden tulokkaan kanssa, mutta jos nyt koettais jotain kirjoittaa :)

Odottelen vielä viimeistä pakettia salainen jouluystävä jutusta, sen pitäisi viim. vissiin ensivikon loppuun mennessä putkahtaa :)

Joulua kovasti odotan. Olen ajtellut JOS saisin asuntoa siistiksi ja joulua laitettua, mutta jotenkin inspiraatio puuttuu...

Mutta nyt meneen tekemään synttärikakkua ystäväni tytölle jonka vien huomenna mukanani kun sinne menen. Aluksi piti jotain koiraa, mutta a) ei löydetty koira koristetta ja b) en osaa itse tehdä marsipaanilla tai millään muullakaan niin ja c) en löytänyt koira piparimuottia..joten teen vaaleanpunaisella kaulintamassa päällysen, johon laitan kukkia ja en nyt muista oliko se Lumikki joka tulee seisomaan siihen päälle, ehkä teen sille vihreästä sokerista ruohoa =)

Yritän muistaa tulla laittamaan kuvaa siitä sitten =)

ai niin täytteeksi tulee vaniljakakkumousse+marjaisia pilttejä =)

Joulun odotuksin, NALLE

3 kommenttia:

  1. Meidän kaupasta löytyis koira piparimuotti. Harmi kun ei ehdi enää perille. Kiitos joulukalenteri luukusta. :) Tuli alku viikosta. Saitko sinä postia?

    VastaaPoista