sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Joulukalenteri 2017

Mää oon nyt mietinyt tuota joulukalenteri juttua, en usko et tänä' vuonna teen sitä että pyydän ihmisiä lähettää pakettei meille, varmaan teen vain kun omistan sellaisen kivan jutun että sinne paperilappu tai kuva jossa on sen päivän tekemisen aihe. Oli se sitten kirjan lukeminen tai palapelin tekeminen tai vaikka lautapelin pelaaminen. Saatanpa joku päivä ihan jonkin paketin vaikka piilottaa ja se pitää etsiä niin kuin aarteen etsintää =).

Tässä hiukan ideoita, toki jos joku kummi haluaa tai muu läheinen haluaa osalistua esim jollain lahjakkortilla jonka itse tehynyt "vien holoppiin"  "vien elokuviin" "otan yökylään" tai joku tällainen, voi olla kanssa kiva - enkä tarkoita että just silloin kun se tulee kalenterista se pitäisi toteuttaa vaan siinä voisi olla jotain "tämä lahjakortti oikeuttaa yhteen valinnaiseen päivään aikaa juuri X kanssa tekemisenä sejase"

Se miksi en rupea tekemään ja pyytelee keltään kalenteria on yksinkertaisesti se että se on kauhean aikaa vievää ja stressaavaa jos ei kaikki ajallaan tuokaan juttuja tai saa juttuja.

Mutta joulua odotellessa...odotan niin innolla että saan järjestää tänne uuteen asuntoon joulun ja saan kutsua kaikki tärkeimmät läheiset.

Mutta jos ensin suunnittelis marraskuun syntymäpäivät. joita tulossa jälleen kahdet...sukulais ja kaveri :D

Sateista ja rauhoittavaa syksyä,. Nalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti