lauantai 23. syyskuuta 2017

lauantai

Heissuli veissuli taas !

Aattelin tässä kirjoitella aikani kuluksi.
Tänään tein tilauskakkua...kun rakastan leipoa kakkuja..ystävän miehen synttäreille tein. Sain lyhyel varoajal et tekisinkö, tottoahan toki tein. Ei mikään maailman hienoin mut tein ja onnistuin.
Mansikka-banaanitäyte, suklaa- ja normipohja, kuorrute kaakaotomusokerivoikuorrute... Ohjeet otettu täytteeseen, pohjiin ja kuorrutteeseen Kinuskikissan sivuilta.





Kävimme tänään myös Röllipojan kanssa vanhempain-lapsikoripallossa. Tällä kertaa ei pikkunen ollut vain minussa kiinni, vaan teki myös mitä sanottiin oikein innoissaan teki perässä. Juostiin taas niin kuin viimeksikin lämmittelyks, aina välillä pysähtyen ja tehtäviä tehden mitä ohjaaja sanoi.
Loppu aikana sitten sai taas temppurataa. Ensin käyttiin kaikkien kanssa läpi mitä kaikkea on.
Oli päällä seisontaa, krokotiililammen ylitystä köydellä, lankkuapitkin kävelyä, liukumäkeä, trampalla patjalle ja siitä sitten kuperkeikalla pois, narujen päällä kävelyä, puolapuolta vuorta pitkin kävely ja taas ison rotkon alas laskeminen, lopuksi korien syöttämistä palloilla. Röllipoika oli ihan innoissaan. Renkaillakin pääsi tänään myös niin kuin viimeksikin menemään. Olen yrittänyt jos isämies lähtisi pelaamaan äidin sijaan sillä olen ainoa äiti siellä xD mut ei ole isämies viel innostunut.



Tässä vielä äiti ja poika <3


Nalle

Laitan vielä tänne tuon videon viime viikolta jos vaan onnistun. <3


2 kommenttia:

  1. Hei,

    Kyselisin tykkäätkö teestä, kahvista, kaakaosta, glögistä? Mites lapset? Millaisista karkeista erityisesti?

    T:SJY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan SJY!
      Kahvia juomme - teetäkin olen opetellut, kaakao uppoo lähes joka ilta (nytkin) ja rakastan glögiä. Lapset juovat kaakaota - eivät noista muista välitä. He ovat karkkien suhteen aika sekalaisia, ehkä enemmän hedelmä karkeista ja erilaisista suklaista. Tikkarit, lakut on jees...hmm.. olisikohan tuossa tarpeeksi vastausta :D

      Poista