sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Syyskuu ja uudet tuulet

Heissan pitkästä aikaa!

En ole saanut aikaseksi oikein kirjoittaa mitään, en tiedä miksi. Ehken ole vain jaksanut.

Taas on se aika kun alkaa Salaiseen jouluystävään osallistuminen, minä jälleen kerran jo kuudes vuosi itsellä että osallistun siihen. Joka vuosi odotan koska ilmoittautuminen alkaa ja innolla odotan koska saan ystävän. Tästä se joulu alkaa.

Mutta sitten muihin asioihin.

Sen verran viime vuoteen uutta tapahtunut, että ostimme oman asunnon, rivitaloasunnon - muutimme toukokuussa ja olemme nyt täällä asuneet muutaman kk. Aivan ihana asuin alue, rauhallinen ja ihanaa kun isompikin on löytänyt uusia kavereita, vaikka välillä muistelee ja harmittelee kun toiset ne vanhat kaverit jäi. Välillä toteaa että haluaisi muuttaa takaisin vanhaan asuntoon. Ehkä jossain vaiheessa tottuu - ehkä tämä on vain tätä totuttelua.
Omalla takapihalla grilliruokaa.

Tosiaan peikkopoikahan meni ekalle luokalle nyt syksyllä, tykkää kyllä koulusta ja on innostunut, ainoa joka tuottaa ongelmia on kännykkä - tiedättehän, jos ei saa olla puhelinta on muka ihan kamalan tylsää. Hmm mitähän me teimmekään lapsina kun ei meillä puhelimia ollu. Leikimme, luimme, olimme.
Peikkopoika myös aloitti tällä viikolla tanssin - leikkibreikki, se on joka torstai - tykkäsi paljon ja kun kysyimme haluaako jatkaa " no se on joka torstai" - kaipa tuo vastaus sitten oli sitten että haluaa :D

Pienempihän aloitti uudessa päiväkodissa tai johan ne kesäkuussa olivat, mutta nyt niin ku kunnolla elokuussa - sen verran kuulin että ryhmä muuttuu sisarusryhmäksi - joten ryhmän koko todennäköisesti kasvaa - huolettaa hiukan kun tuolla pienellä on noita raivokohtauksia - nytk kun on vain 11 lata on helppo yhden lähteä rauhottelee, mutta entä kun niintä on vähintään se 15 lastan. Kyllä luitte oikein vähintään 15. Röllipeikon kanssa aloitamme vanhempi-lapsi koriksen, se kyllä alkanut jo mutta ensi viikolla menemme ekaa kertaa.

Pienemmältähän jäi nyt vaipat kokonaan pois.
HIENOA !!

Itselläni alkoi kanssa koripallo - sinne olen mennossa tänään. Saa vähän muuta ajateltavaa.

Nyt on pakko kyllä lopetella ja lähteä pyykkirumpaa tekemään ennen kuin lähden sinne korikseen.

Syyshalauksin, Nalle

1 kommentti:

  1. Mukavaa, kirjoitteleppa enemmän ja annat ajatusten suihkuta näppikselle- semmoista omaterapiaa :)

    VastaaPoista